Gedaan die feestdagen

Joepie, het is voorbij en het gewone leven kan weer beginnen. Mocht ik je zijn vergeten met een gelukkig 2016 te wensen dan heb je pech, ik stop ermee. Niet dat ik het je niet gun of zo, maar eens moet je gewoon stoppen en doorgaan met de dagelijkse beslommeringen.

49

Weer gewoon een boterham met wat beleg en ´s avonds een aardappeltje, groente en een stukje vlees. Mijnes eigenste pens kwam in de verdrukking van al dat lekkers wat hier op de May (Made, Nederland) te koop was. En wat hebben de keukenprinsen en -prinsesjes het hier makkelijk zeg. Kant en klaar diners zo uit het pak de oven in en happen met de familie of langskomende vriend of vriendin. Natuurlijk, een menig keukenwerker stond met de handjes in het haar omdat lezen van handleidingen nu niet de sterkste kanten zijn van menigeen.

Ouwehands Dierenpark 2015 3

Zo kwam mij ter ore over een donkerharige dame die van manlief een Airfryer had gekregen. Ik moet hier wel eerst even uitleggen zeker, wat een Airfryer is??  allei, effekens heel kort, das een pan die met hete lucht je eten opbakt. Wij hebben er zelfs twee,  1 op de May  en 1 in Macisvenda die we heel veel gebruiken. Nu had die donkerharige dame ook gehoord dat je er frietjes in kon bakken ………..natuurlijk kan dat heel goed zelfs, doos……….Gaat de domheid van dienst vragen op smoelenboek hoeveel liter frituur olie ze erin moet gieten wat ze kan geen streepje ontdekken.

afvallen60

 

Geef mijn kluifjes maar aan fikkie…gedaan die feestdagen we gaan weer op de gewone toer alhoewel ik blijf profiteren van de lekkere dingen. Alleen iets gezonder en zonder al dat overheerlijke spijs. Gewoon een boterham met een licht stukje beleg, een karig lunch hapje en een licht diner in de avond. Vanaf vandaag kijk ik weer naar mijn die-eet en ga wat meer sporten, ga niet meer met de lift naar boven of beneden en pak gewoon de trap.

Ja, lieve spontaan reagerende blogbekijkers, ik ga er tegenaan, pak toch een paar goede voornemens mee. Nee, ik durf ze hier niet te plaatsen omdat ik weet dat vele meelezen en dan extra gaan letten op Albertje Kretiek Himself als hij weer een hapje neemt van iets lekkers.

animaatjes-amerika-64748

 

Joepie. het is voorbij het gewone leven kan weer beginnen. We blijven nog effekens op de May en gaan dan weer naar Spanje voor een paar weken. Rijden dan naar Madrid en vliegen vandaar naar de Joe naait et steeds om  daar een bietje rond te toeren. Zelfs voor jullie houden wij weer een opschrijfboekje bij met plaatjes van ons doen en laten daar.

rtusalogo
Blog USA

 

Natuurlijk, wie ons kent, er staat al een website online waarop te zien is wat we gaan doen…….dus beste knoppekastkijkers denk maar zo …..als Albertje geniet mogen jullie meekijken hahaha

alberto

Allemaal de garoeten van Gullie eigenste overgewichtige Albertje Kretiek Himself vanuit Dos Palmeras Made

0 gedachten over “Gedaan die feestdagen

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.