Albert & Monique

We vroegen aan vrienden om ons met kernwoorden te beschrijven .... 

Vanaf 2006 zijn we al online te volgen, via onze blogs, onze reisverhalen, veel foto´s, kortom, we stonden in de zelf gekozen schijnwerpers. Vele contacten zijn er uit ontstaan, geen moment spijt van de openheid over wie we zijn, wat we deden en waar we voor staan.

Toch twijfelen we al een tijdje. We hebben niet zoveel meer te melden, het leven gaat gezapig zijn gangetje. Zeker sinds het begin van de coronacrisis beseffen we dat de belangrijkste dingen in het leven heel dicht bij jezelf liggen. Bij elkaar, bij je kinderen, kleinkinderen en mensen die er altijd voor je zijn. We hebben ondanks alle zorgen die iedereen in deze tijd gehad zal hebben (lees: 2020, pandemie), ook heel vaak verzucht dat we het nog niet zo slecht hebben op deze prachtige plek.

Toen vorige week bleek dat er ergens een lek in onze website zat en alle foto´s verdwenen waren, besloten we dat de verhalen dezelfde weg zouden gaan. Niet meer zichtbaar voor iedereen, maar veilig opgeborgen in ons eigen archief, waar we op elk moment nog eens kunnen terugkijken, herinneringen ophalen en kunnen mijmeren over hoe geweldig het vaak was.

Gaan we helemaal stoppen? Nee! Op deze nieuw vormgegeven site komen weer nieuwe reisavonturen mét foto´s, deelt Monique haar schilderhobby en het digitale tekenwerk en is er ook ruimte voor nieuwtjes. Als we dan toch nog eens wat kwijt willen, weten we in elk geval waar.

Veel leesplezier weer in de toekomst!