CASA DOS PALMERAS

ALBERT EN MONIQUE VERTELLEN

Categorie op bakken en braden

Citroenen in een potje

Vandaag hebben we besloten dit weekend alle ´gele vestjes´ in Frankrijk te gaan trotseren, ze kunnen de pot op daar. Wij gaan gewoon naar Nederland en dan begint natuurlijk weer het grote inpakken en opruimen. We weten al weken dat er in elk geval nog een lekker voorraadje sinaasappels mee kan en de olijfolie is in de maak, zoals ik al vertelde. Maar ons kleine mini-citroenboompje, wat tot op heden meestal net genoeg produceerde voor wat wij gebruiken in het dagelijkse leven, heeft ineens de geest gekregen.

Meer lezen

Blij met de Airfryer

philips-hd-9240-90-airfryer-xl

Geen nieuws natuurlijk! Onze Airfryer kochten wel al bijna twee jaar geleden, maar nog wekelijks word ik wel benaderd door iemand die aan me vraagt wat er nou zo fijn aan is. En steeds weer vertel ik hetzelfde, dus dacht ik dat maar eens in een blog te doen, zodat ik alleen de link hoef te geven. Dit in navolging trouwens van Sandra, die een review plaatste op haar blog.

Wij kochten de Airfryer in eerste instantie om gezonder te gaan frituren, want eerlijk is eerlijk: wij lusten (te) graag een lekker bordje frietjes (of patat voor de

Meer lezen

We stomen lekker door

DSC00542

Bloedjeheet is het weer. De thermometer staat op 32 graden, maar heeft deze week ook al bijna 35 aangetikt. En hoe warmer het wordt, hoe meer zin wij blijkbaar krijgen om een en ander te ondernemen. Na het gezellige etentje zondag met de Spaanse familia, besloten we maandag om het rustig aan te doen. Tot een uur of elf, want toen was het gedaan met de rust.

Al zolang we terug zijn, beseffen we dat we eigenlijk nergens zo rot slapen als thuis. Op vakantie hadden we vaak geweldige bedden (ja, soms ook niet hoor), in Made slapen we als roosjes, maar hier hebben we continue ruzie met onze kussens, ons bed en blijkbaar vooral met elkaar. We slapen al jaren in het bed wat ik ooit al meebracht van de boerderij, wat mee verhuisde naar Beesd, waar ooit spiralen in zaten, een waterbed en de laatste jaren boxsprings. Ik blijf het mooi vinden, maar Albert wordt af en toe gestoord van dat hoofdeinde met tralies. Hij propt er kussens tegenaan, die er

Meer lezen

Translate »