CASA DOS PALMERAS

ALBERT EN MONIQUE VERTELLEN

Categorie op Carnaval

We bouwen weer!

Tot mijn schrik zie ik dat ik al bijna twee maanden niet geblogd heb! Laat ik maar beginnen met een welgemeend dank-je-wel aan alle lieve reacties op mijn vorige blog. Er zijn een paar projecten uitgekomen waar ik mijn energie en vooral mijn ei af en toe in kwijt kan, al gaat het zeker niet om langdurende of vaste bezigheden. Ik mag in elk geval over de schouder van mijn lieve vriendin Liset meekijken bij een wetenschappelijk onderzoek wat gelinkt is aan mijn DVN-ervaring en het bejaardenhuis in Made weet me te vinden als zij hun nieuwe Spaanse medewerkers in mei verwelkomen en ze daar een stukje ´Spanje-kent- de May-gevoel´ mee willen laten spreken.

Meer lezen

Carnaval 2018 op de May

Het was weer een feestje, de grote optocht op de May! Woorden zijn overbodig … alleen wil ik wel kwijt dat de heliumballonnen al voor het grote feest begon allemaal naar beneden waren gezakt 🙂 Kijk en geniet mee! (Klik op de foto´s voor een grotere weergave)    

Carnaval 2016: wij waren erbij

Twee maanden van huis en toch thuis, zo voelt het. We zijn inmiddels aangeland in ons vertrouwde Ibis-hotel in Maçon en hebben net gegeten. We hebben vandaag een uurtje of 7 gereden, ver genoeg in de regen en met een auto die ondanks zijn grote formaat en gewicht soms net een zeilschip leek. We liggen lekker in bed met laptop en iPad en genieten na van een mooie periode in Nederland. We hebben heel veel mensen gesproken, veel visite gehad, lekker gegeten met deze en gene en leuke dingen

Meer lezen

Translate »