CASA DOS PALMERAS

ALBERT EN MONIQUE VERTELLEN

Categorie op Vroeger

Zondagmorgen … met vertraging

Zondagmorgen …

met vertraging

Zondagmorgen, half zeven … Ik ben wakker geworden van de tintelingen in mijn armen, zoals al jaren, tegen de ochtend. Niks aan te doen, zit in mijn ellebogen. Ik neem een pijnstiller, want ik wil gewoon nog een paar uurtjes slapen, want ik heb tot één uur vannacht liggen lezen. Ik pak mijn telefoon nog erbij, want – zo denk ik – dan kan dat pilletje even inwerken en dan ga ik nog even dutten.

Meer lezen

Natte Paasdagen

De Rietmuts (op de foto tante Toos, neef Han en mijn oma Stijntje)

We zijn compleet verregend hier tijdens het Paasweekend. Afgelaste processies, veel teleurgestelde vakantiegangers, overstromingen vooral in de kustgebieden en hier zandregens in de tuin en zingende plantjes. Wat zal het groen worden! Nog twee dagen afzien en dan komt de zomer weer terug. Ik heb wat nieuwe ´kunstwerken´ gefabriceerd, maar nu is mijn witte verf op 🙂 En naar Murcia rijden voor nieuwe (Valencia heeft vandaag nog een feestdag) is best riskant, want als het wéér gaat spoken … kom dan maar weer thuis.

Dus ben ik gisteren na een topic over het veilig stellen van bestanden op Facebook maar eens begonnen met foto´s van oude foto´s maken. Dat gaat sneller dan scannen en ik vind de kwaliteit ook beduidend beter. Ik heb ook foto´s van vele jaren op schijf, maar mocht die crashen, dan is het weg. Gisterenavond heb ik dus heel erg veel in de Cloud gezet.

Meer lezen

Translate »