CASA DOS PALMERAS

ALBERT EN MONIQUE VERTELLEN

Archief op 29 mei 2019

Dongemondmeiden 2019

Bij Bodega Silvano Garcia op zaterdagmorgen tijdens de tour

De titel klopt niet helemaal, maar dekt enigszins de lading. Vorig jaar waren Liset, Ingrid en Marianne hier. Ingrid moest dit jaar verstek laten gaan, maar daarvoor in de plaats bracht Marianne haar man Ad mee. Ook bijna Dongemond, want die twee waren al samen toen wij daar nog op school zaten.

Meer lezen

Ed en Kaatje op bezoek

Op de Coll de Rates

Ik denk dat heel veel mensen het niet weten, maar in 2007 bracht Albert drie hele maanden door in revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Op zondagavond om 9 uur binnen zijn en op vrijdagmiddag mocht ik hem weer ophalen. Een hele heftige tijd, die ook bij mij veel emoties losmaakte. Ik vergeet nooit meer het intakegesprek. Albert was zelf naar de huisarts gegaan met de vraag hem alsjeblieft te helpen. Hij had zoveel pijn en was zo angstig over zijn ziekte, dat het hem vaak boos en agressief boos maakte en ons gezin leed daar behoorlijk onder. Net als ons huwelijk natuurlijk.

Meer lezen

Brent in Spanje

Brent en Manon onder onze olijfboom

Dertig graden buiten! Terwijl ik net mijn winterbroeken nog aan de waslijn hang. Die droeg ik dus nog minder dan een week geleden. April doet altijd wat hij wil, maar mei heeft besloten dat het nou wel genoeg is met de kou. Zálig weer. Maar nu blijven we een paar uurtjes in ons nog lekker koele huis om naar de derde vrije training en straks de kwalificatie van de Formule 1, de Grand Prix van Spanje, te kijken. Zo blij met ons nieuwe bankstel nog, wat echt heerlijk zit. En geen plakbillen meer nu we gekozen hebben voor stof in plaats van leer. Mán, ik heb wat vastgezeten hier, in de zomer draag ik nu eenmaal graag jurken.

Meer lezen

Translate »