Hobbeldebobbel, au!

klasgenoten
Na 33 jaar kletsen we gewoon verder

 

Ik hobbel van de bank naar mijn stoel en ben blij als ik ´s avonds naar bed mag. Zo, dat is eruit. Waren we vooraf vooral bang dat Albert veel last van de Nederlandse winterkou zou krijgen, nou ben ik het die in de lappenmand zit. Ik ben niet ziek hoor, maar ik loop nu al een week te tobben met lage rugpijn, eigenlijk heb ik alle verschijnselen die bij spit horen. Niet voor het eerst, maar meestal is het er wel sneller uit. Ik heb het gevoel dat het nu wat beter gaat, maar ik heb vooral geprobeerd te blijven bewegen en niet steeds in dezelfde houding te gaan zitten. We zijn een avondje uit eten geweest met Jan, Jan, Anita en Annie en hebben bij de familie van der Mee de finesses van hun Amerikareis uitgewerkt, maar veel verder zijn we de deur niet uitgeweest. O ja, paar boodschappen gedaan. Saai he?

 

IMG_0688.jpg

 

Het is sowieso een hele rustige Nederlandtrip deze keer. Geen heftige feesten, geen vakantie-in-de-vakantie, maar gewoon ´thuis´ in het tweede huis. We hebben regelmatig visite, hebben met alle kinderen lekker kunnen bijpraten en doen verder niet zo veel bijzonders. In huis zijn de laatste klusjes gedaan nu ook de werkkast is voorzien van mooie nieuwe planken en de wasmachine en droger staan gestapeld.

Met Berry en Saskia hebben we een vakantie in Spanje gepland, zij komen al over een paar weken en tijdens de fiëstas in augustus heb ik waarschijnlijk maar liefst twee van mijn neef(je)s over de vloer. Danny, de jongste van de jongste zus van mijn vader, komt met zijn  mooie Armeense vriendin Hemo en haar zoontje Michael en ook Jack, de oudste van de oudste broer van mijn moeder, met zijn Ina. Mooi vind ik dat, als enig kind toch familie hebben die graag komt. Ben ik blij mee!

Zo langzamerhand staan de neusjes weer richting Spanje. Wat moet er nog mee, wat kunnen we hier nog regelen, wat willen we nog ondernemen? Zo staat er voor donderdag een afspraak op Schiphol, waar we onze nieuwe DigiD gaan aanvragen, want die kan je niet zomaar per post krijgen als je niet in Nederland staat ingeschreven. En we moeten toch eigenlijk ook een mooie grote boerenkiel of ander carnavalspakske, want waarschijnlijk kijken we hier nog naar de grote optocht die langs ons raam trekt, om direct daarna naar Spanje terug te keren. En broodbakmixen, want de eerste voorraad van de Jumbo hebben we al geplunderd. Er kwamen echt mensen bij de Jumbo aan ons vragen waarom we aan het hamsteren waren. Zeker bang om in te sneeuwen?

Met mijn oude vriendinnetjes en klasgenootjes Liset, Ingrid en Marianne ben ik bezig om een schoolreünie te gaan organiseren die op 17 september moet gaan plaatsvinden. We hebben bijna iedereen opgespoord en het is geweldig om te zien hoe enthousiast zowel klasgenoten als docenten uit die tijd reageren. We praten wel over VWO6, jaargang 1983, al 33 jaar geleden. Daar gaan we echt wat moois van maken!

En stiekem tellen we natuurlijk al af … nog 2 maanden en 2 weken, zegt mijn teller en dan gaan we naar de USA!!

0 reacties op “Hobbeldebobbel, au!

  1. Volgens mij ben ik mijn wachtwoord weer eens kwijt DUH!!! Enniwee, hartstikke rottig om pijn in je lijf te hebben. Helpt een massage niet?

    Xoxo

    Cor

    Verstuurd vanaf mijn iPad

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.