Tractors by Night op de May

Na een rustige jaarwisseling, die wij vierden met zwager Bram en (schoon)zus Trees, is Nederland nu in de ban van wat ze een flitswinter noemen. Twee dagen met gladde wegen door ijzel en vanmorgen een witte wereld door de vannacht gevallen sneeuw.

Wij vinden het allemaal prima, alleen waren we gisteren toch wel bang om te blijven zitten met een liter of 10 erwtensoep (of snert, zoals we het hier in Brabant noemen) en een grote slowcooker vol tomatensoep. Een aantal stokbroden, kruidenboter, worstenbrood en nog wat lekkernijen waren toch wel opgekomen of ingevroren. Maar die soep …

Gelukkig hielden de weergoden zich kalm, al was het ijzig koud gisterenavond. Wij konden uiteindelijk toch met 14 man sterk op pad om ´trekkers te gaan kieken´. Zelfs onze Peet had een vervanger voor de eerste strooironde geregeld om er bij te kunnen zijn. Erg fijn jongen, had je niet graag gemist tussen jouw vrienden hier in huis. Het was ouderwets gezellig om de jeugd (inclusief Henkes ouders die meekwamen uit Drenthe) weer eens om ons heen te hebben! De soep was bijna op …

2 reacties op “Tractors by Night op de May

  1. Ontzettend fijn dat toch iedereen was gekomen en vooral dat Peet er ook bij kon zijn.
    Het blijkt wel dat de soep goed gesmaakt heeft, maar daar twijfel ik ook niet aan met zo’n keukenprins(es).
    En gezellig dat jullie weer iedereen gezien hebben.

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.