Macy vier jaar

IMG_1877

We breken in dit weekend onze weken in Nederland alweer doormidden. Wat gaat dat enorm snel. Veel leuke dingen, gezellige mensen, kilometers draaien in de auto én op de fiets, de tijd vliegt werkelijk voorbij. Nog steeds zijn we erg gelukkig met ons eigen plekje hier, wonderlijk hoe je je in twee huizen zo thuis kan voelen. Spanje blijft thuis, maar dit is echt wel een hele goede tweede hoor!

IMG_1907

Gisteren togen we naar Doetinchem, wat eerder niet gelukt was door onvoorziene omstandigheden waar we maar even niet op in gaan (niets ernstig hoor). Macy viert vandaag haar vierde verjaardag thuis met familie en vrienden, maar opa en oma kregen de eer om de dag zelf speciaal met de jongedame door te brengen. Bij deze dag hoorde ook de kampioenswedstrijd van Jordy´s team bij Olympus 58, waar papa Marco coach van is. Onder een stralend zonnige hemel, met vooraf een klein beetje regen, zagen we een prima wedstrijd die het team ook nog eens met 11-3 heeft gewonnen.

Daarna was er speeltijd voor Macy (en stiekem vindt Jordy het ook nog leuk hoor) bij Het land van Jan Klaassen. We sloten de dag af met een lekker etentje bij Bij Kobus in Zeddam. Moe maar voldaan!

Vandaag toeren we weer, net als vorig weekend, naar het mooie Limburgse land, waar we op de koffie gaan bij Hans en Coby, die net als wij in Spanje wonen, maar ook een tweede residentie in Nederland hebben. Er staat deze week weer heel wat op de planning, waaronder een logeerpartijtje van de kleine prinses. Papa met Jordy op korfbalkamp, Macy hier en mama uit eten met de korfbalmoeders. Feest voor allemaal!

2 reacties op “Macy vier jaar

  1. Macy heeft vast een hele leuke verjaardag gehad zo met opa en oma erbij en dan ook nog een logeerpartijtje in het vooruitzicht.
    Leuk dat Jordy en Marco met het team de kampioenswedstrijd gewonnen hebben terwijl opa en oma toekeken.
    Wel weer ‘n druk weekend voor jullie!

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.