Sem geboren op 4 oktober

 

Het zal de meeste mensen die ons ook op Facebook hebben, niet ontgaan zijn, maar natuurlijk mag het hier niet ontbreken: we hebben een nieuwe kleinzoon.

Op 4 oktober om 15.12 uur is Saskia bevallen van kleine Sem door middel van een keizersnede.

Maandag gingen we vrij onverwacht nog met haar naar de verloskundige, maar we belandden al snel in het ziekenhuis omdat ze het niet helemaal vertrouwde. De gyneacoloog zei na onderzoeken dat ze wel een heel klein guppie in haar buik had. Onverwacht, want alle controles daarvoor waren prima. Het zag er even zorgelijk uit en de arts wilde haar  niet meer naar huis laten gaan en de bevalling een handje helpen. Toen het na anderhalve dag zover was, wilden ze niet het risico nemen dat de weeënstorm teveel zou worden voor de kleine man en werd er razendsnel ingegrepen.

Gelukkig, want het is echt een minimensje, maar wel met alles erop en eraan en goed levendig en attent. We zijn na de geboorte direct naar het ziekenhuis in Tiel gereden en daar kon het grote knuffelen al beginnen. Saskia moest nog bijkomen van alles wat haar overkomen was, Berry was zo groots als een aap en ook opa en oma Arisse waren erg onder de indruk. Ome Peet en tante Hendrika waren er ook als de kippen bij 🙂

Donderdag zijn we met een stapel vers gekocht kleertjes in een heel klein maatje 50 weer naar Tiel gereden. Aan bezoek hadden ze geen gebrek, dus na een tijdje vertrokken wij weer richting Made om bij te komen van een paar enerverende dagen.

Zo klein is heel klein

Gisterenmiddag, dus al twee dagen na de bevalling mochten Saskia en de dappere kleine kerel al naar huis, waar ze vandaag ook bezoek kregen van de kersverse oom Marco en tante Miranda met neef en nicht. Als straks Esmee en Andy ook geweest zijn, over drie weekjes voor een lang weekend hier, dan is Sem volledig in de familie opgenomen 🙂 Hij heeft onze harten in elk geval al veroverd!

6 reacties op “Sem geboren op 4 oktober

  1. Geweldig, wat ‘n mooi kereltje en wat ‘n rijkdom! Lekker knuffelen en verwennen!
    Allemaal trotse en blije foto’s, zo klein als ie is heeft ie de harten van de familie al veroverd!

  2. Super dat alles goed is gegaan, blijft toch een wonder. Ziet er allemaal geweldig uit, zeker die foto van Sem op dat grote bed. Grote naam Albertus voor zo’n klein manneke. Terecht een trotse Opa en Oma. Van harte gefeliciteerd allemaal.

  3. Ja dat hartjes veroveren hebben die kleine rakkers zo gedaan! <3 Het blijven echte wondertjes. Heel veel geluk nogmaals met de kleine man. XxX

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.