Het toefje op de taart

Het toefje op de taart

 

En dan heb je zo´n prachtige nieuwe keuken met een geweldige oven die zelfs naar je telefoon luistert en de recepten gewoon kant-en-klaar in een App voor je klaar heeft staan.

Daar gaan mijn vingers dus van jeuken en ik krijg spontaan zin om te gaan bakken, zoals ik in Spanje ook zo graag doe. Ik roep ook altijd dat ik mijn iMac en mijn Kitchenaid als eerste uit het huis zou halen als ik wat moest redden of meenemen.  Ha, merkentic 🙂

Enfin, ik dacht stiekem dus ook al een mooie Kitchenaid voor in de nieuwe keuken, maar die krengen zijn wel erg prijzig, helaas. Zeker toen ik zaterdag een onmogelijk lange tijd met de handmixer slagroom stond te kloppen, sloeg de heimwee toe. Ik liet mijn ideeën los op Facebook en kreeg de tip om eens te kijken in de outlet van Like2Cook. En daar stond hij: de goede kleur, keurige prijs en helemaal klaar voor onze keuken.

Vanmiddag hebben we hem opgehaald en hij is wat kleiner dan het Spaanse exemplaar, maar wel een originele in de USA-gemaakte versie en mét extra beslagkom. Hij staat inmiddels te pronken op het aanrecht en ik ben een heel gelukkig en blij mens! Met dank aan een lieve dame dus die me tipte en nog voor een leuke extra korting kon zorgen (en nee, ik ga niet vertellen wie of wat, dat is tussen ons).

 

 

5 reacties

Inge Blankenstein Geplaatst op4:56 pm - 7 maart 2018

Zó, dat is goed gelukt, Monique! Fantastisch, ook qua kleur! Gefeliciteerd!

Susanne Koot Geplaatst op4:57 pm - 7 maart 2018

geweldig.. en nu extra genieten van jullie nieuwe aanwinst..

Nel Geplaatst op5:18 pm - 7 maart 2018

wat leuk ! veel plezier met je nieuwe keuken en mooie mixer. Kost inderdaad heel veel geld, maar is echt een aanwinst. Ik heb net weer een krentenbrood gemaakt, met dank aan de KitchenAid.

    Monique Tijmes Geplaatst op5:28 pm - 7 maart 2018

    Ik ben er ook helemaal gestoord van. En uiteindelijk heb ik deze zo´n beetje voor de helft van de originele prijs. Erg blij mee.

Leny Geplaatst op9:12 pm - 9 maart 2018

Geweldige kleur ook !!!

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: