Vanuit Cochem aan de Moezel

Ja ja … de hele dag op pad geweest, net als gisteren. En nog steeds niet op de fiets gezeten, we verzamelen nog moed. Gisteren was het nog aardig frisjes en hielden we het bij wandelen door het stadje en een rondvaart, vandaag wilden we toch graag naar Koblenz om wat kleding te gaan scoren. Gelukt! Nadat we gisteren al een vest voor Albert en leuke schoentjes voor mij hadden gevonden, gingen we vandaag los. Vier jurken, een top en een zwik ondergoed voor mij en voor Albert vier mooie polo´s. Niet duur en mooie kwaliteit, we zijn weer tevreden. We lieten ons zowel in Cochem als in  Koblenz ook nog rondrijden met het plaatselijke toertreintje. 

 
Ondanks dat hebben we toch in beide dagen netjes 10 kilometer bij elkaar gewandeld volgens Albert´s stappenteller-App 🙂 Morgen dan toch maar eens die fahrräder starten, die willen ook weleens wat van hun thuisland zien!
 
Ondertussen nog wat gerommeld aan de site van De Oosterling, die natuurlijk weer midden in de kersenverkoop zitten én zondag de leuke fair De Betuwe Proeft hebben. Op afstand houden we de VanderMeetjes in Canada in de gaten en sturen we hier en daar nog wat bij het reisplan 🙂 Esmee stuurt vanuit Engeland alvast haar boodschappenlijstje voor eind volgende week, dus ook daar gaat wat aandacht naar toe alvast. Daarnaast de Spaanse belastingaangifte eindelijk goedgekeurd en ingediend en voor elkaar dat het Nederlandse appartement nu niet meer in twee landen belast wordt. Helaas nemen we ook afscheid van onze gestor die wegens gezondheidsredenen stopt. Jammer!
We eten hier op z’n Spaans tussen de middag warm, beide dagen trouwens nog geen echte hoogstandjes, maar vooruit. De avondmaaltijd gebruiken we in het appartement en dat is zó lekker, van die Duitse broodjes met heerlijke vleeswaren. Daar kunnen ze hier toch wel wat van hoor. Het appartement is ook zó lekker, we slapen hier als roosjes.
Wordt vervolgd!
Voor de foto´s van Cochem van de eerste dag: klik hier. We hopen nog op een dag met meer zon en blauwere luchten! Maar gezien het weerbericht gaat dat zeker goed komen.
In Koblenz ging de aandacht uit naar winkelen, niet naar foto´s maken 🙂

BewarenBewaren

BewarenBewaren

5 reacties op “Vanuit Cochem aan de Moezel

  1. Zo herkenbaar! Wij waren een aantal jaren geleden bij Traben-Trarbach in een huisje. En hebben aardig rondgezworven in de streek! Langs de Moezel zelf en ook het achterland aan weerszijden.

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.