Verrassende rit

Verrassende rit

We gaan de buurtjes achterna! Na hun vertrek uit Macisvenda hebben we nog een gezellige week gehad met veel etentjes en koffie-uurtjes met deze en gene en hebben we de boel klaar gemaakt voor vertrek. Op naar Nederland voor uitgebreide herfstvakantie in het appartement.

Hoewel we rustig aan wilden vertrekken vandaag, lagen we natuurlijk om vijf uur vanmorgen al te stuiteren en besloten we dan toch maar uit bed te gaan. Voor zes uur reden we de poort al uit, het was nog aardedonker. We waren al zowat bij Valencia toen het licht werd en reden de hele rustige, mooie snelweg naar Teruel. Wat een mooi stuk Spanje! We kozen vandaag voor deze route omdat er de hele week gedoe aangekondigd was op de A7 richting de Franse grens. Op deze manier vermijden we Catalonië, waar een aantal dwarsliggers niet meer bij Spanje wil horen.

Bij Zaragoza besluiten we binnendoor te gaan rijden. Ons hotel in Frankrijk is geboekt en we hebben alle tijd van de wereld om daar voor het avond wordt, aan te komen. Dus gaan we niet via de snelweg naar Pamplona, maar nemen we de binnenwegen en vermijden daarmee ook alle tol. Niet dat dat nu echt de opzet was, maar het is mooi meegenomen. Als bonus worden we getrakteerd op prachtige uitzichten in de uitlopers van de Pyreneeën, bomen die al voorzichtig aan het verkleuren zijn, lekkere broodjes uit het bakkerijtje van een supermarkt onderweg én een prachtige picknickplek!

Albert stuiterde van plezier toen we onderweg plotseling een grote groep gieren zagen cirkelen én gewoon op de grond naast de weg zagen stappen. Ik heb vooral mijn nieuwe selfiestick geprobeerd en veel foto´s gemaakt door de voorruit van de auto. Dat is ook de enige manier als je op volle snelheid toert. Oefenen voor Florida komend voorjaar 🙂 En de zon? Die was er bijna de hele dag bij! Een cadeautje van Spanje om voorlopig even gedag te zeggen.

We zijn aangeland in Motel des Landes in Bénesse-Maremne, net een stukje over de grens. Simpel, maar schoon hotelletje en het restaurant gaan we zo testen!

2 reacties

Henk Geplaatst op7:10 pm - 29 oktober 2019

Genieten van het weer en van elkaar, wat gaaf. Goede rit naar huis 1 en gezellig met de familie.

Inge Blankenstein Geplaatst op9:47 pm - 29 oktober 2019

Net thuis van koorrepetitie gauw je blog gelezen. We zingen 2 Spaanse kerstliedjes! Santo en Esta noche.
Leuk om jullie reis weer te volgen. Mooie foto’s weer! Goeie teis verder!

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: