Alberts 57e verjaardag

Oranje salade

Ik heb zó´n leuke verjaardag gehad, zegt mijn maatje net. Zonder dat hij van plan was dat te vieren, werd het een onwijs gezellige dagje. Een beetje gepland en voor een ander deel een grote verrassing!

Zus Trees en zwager Bram hebben zich voorgenomen voortaan gewoon elk jaar op Alberts verjaardag te zijn, dus zijn we al een aantal dagen gezellig weer bij elkaar. Maar op ander bezoek uit Nederland hadden we niet gerekend, dus was het eerst voor mij gisterenmorgen een enorme verrassing dat Marien me vertelde dat hij mijn neef Jack en zijn vrouw Ina een paar uur later moest gaan halen op het vliegveld in Alicante. Al een aantal weken zaten Marien en Anneke en ook Flip en Klaasje, waar ze gingen logeren, in het complot. Wij wisten helemaal van niks! Veiligheidshalve werd ik dus op het laatste moment ingelicht, omdat ze bang waren dat we anders niet thuis zouden zijn of amper tijd voor dit superleuke onverwachte bezoek zouden hebben.

We lokten dus Albert met een smoes naar El Condor in Frailes en toen wij net binnen waren (stiekem ge-appt) kwamen Marien en Anneke gewoon samen binnen, hun drankjes stonden al klaar. Toen enkele minuten later doodleuk Jack en Ina binnen stapten, was de sprakeloze uitdrukking op Alberts gezicht echt goud waard. Hij had werkelijk geen flauw benul wat er stond te gebeuren en de verrassing was dan ook 300 procent geslaagd! Lieve, gekke, knotsgekke neef en nicht van de kouwe kant; jullie zijn werkelijk mesjokke! Maar wat vonden wij het heerlijk om zo verrast te worden en wat hebben we ervan genoten! Marien en Anneke, super, hoe jullie meegewerkt hebben aan deze verrassing en natuurlijk ook Flip en Klaasje: chapeau 🙂 Dank, dank, dank, heerlijke mensen zijn jullie, allemaal.

Vandaag werd er gekokkereld, gebakken, lekker in het zonnetje gehangen en veel bijgekletst. Vanavond kwamen er wat gezellige liefhebbers hier voetbal mee kijken en werd er natuurlijk niet alleen naar de twee wedstrijden gekeken, maar ook toch (hij hoeft geen feestje!) Alberts verjaardag gevierd. Met lekkere hapjes en een supermooie oranje-salade, gemaakt door het feestvarken zelf. Moe zijn we, maar zeer, zeer voldaan! Net als het Nederlands elftal wat al na twee wedstrijden door is naar de tweede ronde! Maar ach, ons arme Spanje, terug naar huis … dat is dan weer even de domper van de dag. Maar al bij al: wat een heerlijke dag, wat een fijne mensen en wat kunnen we weer met een goed gevoel naar bed. Wim, Ingrid, Cock, Nel, Marien, Anneke, Bram, Trees, Jack en Ina: muchas gracias!

0 reacties op “Alberts 57e verjaardag

  1. Beste Monique en Albert, wij hebben ook genoten van de avond. Het eten was heerlijk, gezelschap gezellig, dus wij gaan ook met een vol-daan gevoel naar bed. Bedankt voor de avond en we zien elkaar in ieder geval a.s. zaterdag bij Casa Hondon. Welterusten en tot snel XXXXX

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.