Dagje de natuur in

Route Ricote en Espuña

Na alle drukte van de laatste weken vonden we vandaag alle rust die een mens maar kan zoeken. Bij temperaturen van rond de 40 graden is de auto met airco een heerlijke plek om te verblijven en zo togen we met vijf man sterk vandaag richting de mooie omgeving van Ricote, met de prachtige vallei met veel groen.

We dronken koffie in Abarán en gingen toen via Ricote naar Mula om koers te zetten naar de Sierra Espuña. Een onvoorstelbaar mooie route, maar wat verder en langer dan we ingeschat hadden. Lichtelijk sloeg de paniek toe of wel wel op tijd zouden zijn om te eten in het leuke restaurantje midden in het natuurpark. Maar ondanks wat gemopper en een keer fout rijden, konden we nog aanschuiven en aten we er geweldig. Hertenbiefstuk voor mij, kipspiesjes voor Stacey en een echte carpaccio voor Albert zijn wat voorbeelden van heerlijke gerechten die voorbij kwamen. Het was een toppertje, het restaurant El Perdiz.

We verlieten het park aan de andere kant, via Totana en werden daar verrast door echte steenbokken op diverse plaatsen. Geweldig! En andere bezoekers? Amper niks, zalige rust! Ondanks de warmte een dag met een dikke ster.

 

0 reacties op “Dagje de natuur in

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.