Ons mooie achterland

Vanmorgen stond ik al om kwart over negen weer thuis met verse broodjes voor het ontbijt, nadat ik Esmee had weggebracht naar aeropuerto Alicante-Elche. Ze was een paar dagen hier, samen met haar vriend Andy, die gisterenavond terugvloog naar Stansted. Ze zijn samen druk aan het plannen maken voor haar uiteindelijke verhuizing naar Engeland, waar ze op een dik half uur van Londen willen gaan samen wonen. Zijn nieuwe baan zorgt meteen voor de zoektocht naar een ander huis. Spannend allemaal!

Vorige week waren Astrid en Roland hier en na deze week komen neef Jack en Ina. Een drukke maand dus, maar vandaag was even van ons samen. En omdat we toch vroeg waren, besloten we een rondje te gaan toeren. Richting Jumilla, waar we een doos witte wijn haalden bij onze favoriete bodega en daarna via Calasparra richting Mula en via de prachtige Valle de Ricote, Ojós en Archena weer richting huis. Natuurlijk wat foto´s gemaakt, daar waar een stuwmeer was en de weg blijkbaar afgesloten was, dus konden we terug.

Een deel van de route leek alvast oefenen voor Australië, het onderwerp van gesprek in de auto, want wat is Spanje ook wijds en ruim met ellenlange rechte wegen en veel dorre droogtes om ons heen op dit moment. Nog ruim 6 weken te gaan!

0 gedachten over “Ons mooie achterland

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.