Op de foto in Volendam

Volendam 2

 

Ja hoor, nooit gedacht dat ik zo gek nog zou zijn, maar Albert wilde dolgraag met mij op de foto in Volendam. Na wat gepaste protesten heb ik toegegeven en eigenlijk vond ik het ook wel erg grappig. Jammer genoeg valt door de bloemen het leuke gebloemde schortje weg, maar ik het het kostuum eigenlijk wel mee willen nemen voor een feestje hier of daar. Voelde me er best lekker in 🙂 De bovenstaande foto is door Salvador met onze eigen camera gemaakt, op de officiële statiefoto kijken we wel netjes recht in de camera. We staan er echt stralend op hoor!

Onderstaande foto heb ik gemaakt, mocht zomaar naast de echte fotograaf gaan staan. Dat hebben we weleens anders meegemaakt.

Volendam 1

Voor we naar Volendam gingen, hebben we de bloembollenvelden bewonderd in de buurt van Lisse (of moet ik Lisserbroek of Hillegom zeggen voor sommige vrienden?) en hebben we een visje gegeten in IJmuiden waar we ook de sluizen en de haven hebben gezien. Natuurlijk gingen ook onze Spanjolen op de foto! Op de terugweg genoten we van heerlijke files rondom Amsterdam en Utrecht om toch het echte Nederland-gevoel te krijgen.

Morgen kalm aan 🙂

 

0 reacties op “Op de foto in Volendam

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.