Naar de dierentuin

Jordy en Macy

Onze lange vakantie in Nederland loopt op zijn einde. Het is warm in Macisvenda, al mogen we hier nu ook niet klagen. Het huis  op orde, de aanhanger weer vol met spullen en het hotel voor zaterdagavond geboekt. We kunnen weer. We hebben een week achter de rug met heel veel visite, veel bewondering voor ons werk hier en de gezellige sfeer in huis en we zijn erg tevreden met alles.

Maar voor ons vertrek hebben we vandaag en gisteren vrijgemaakt voor de kleinkinderen. Gisteren was alleen voor Jordy, die we ´s morgens bij mama op kantoor ophaalden en waar we mee naar de Spelerij/Uitvinderij in Dieren gingen. Twee jaar geleden deden we dat ook en hij wilde heel graag een keertje terug. Na een halve dag spelen en knutselen gingen we bij Intertoys zijn Lego ruilen voor een nog moeilijkere doos techniek en kozen we samen alvast het verjaardagscadeau voor Macy uit. We besloten de dag met een bezoek aan het superleuke pannenkoekenrestaurant ´Pannenkoeckers´ in Den Hout.

Vandaag kwamen papa en mama met Macy naar Ouwehands Dierenpark. Eigenlijk zeggen de foto´s genoeg, het was een superleuke dag met heerlijk weer. Tot in augustus, da´s dan weer even slikken …

O ja … ik was er ook bij 🙂

Reacties vinden wij erg leuk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.