Volendam

Wij zijn Albert en Monique Tijmes. We hebben samen een gezin met vier kinderen en inmiddels een kleinzoon van 10 en een kleindochter  van 3 (geschreven op 8 juni 2016). Alle kinderen wonen in Nederland.

We hebben elkaar in het mooie jaar 2000 leren kennen, nadat we eerder allebei onze partners verloren hadden. We trouwden een krap jaar later en hebben samen een hele mooie tijd gehad in het Gelderse Beesd. We maakten diverse grote reizen samen, waarbij Amerika favoriet was. Onze grote hobby en liefde waren onze paarden en lange tijd hadden we ook nog een stel schatten van pony´s.

In 2010 besloten we dat het grote terrein, de zorg voor de paarden en alles wat er bij ons domein in Beesd hoorde teveel werd. Alberts gezondheid was de hoofdreden om alles te verkopen en te kiezen voor een nieuw bestaan in Spanje.

Ook Monique werd verliefd op dit nieuwe mooie land, zodat we gelukkig samen met volle overtuiging konden kiezen voor een nieuwe toekomst in dit prachtige land. Sinds april 2015 hebben we een heerlijk tweede thuis in Nederland, het appartement waar moeder Mientje met haar partner Frans heeft gewoond in Made is ons vakantiehuis geworden. Spanje blijft echter ´thuis´en Made is ons ´home away from home´.