Bijna weer on tour

In 2020, twee dagen voor de grote lockdown werd afgekondigd, landden we in Barcelona na een prachtige road trip van drie weken door ´het andere´ Florida. Van alle vrijheid om te gaan en staan waar we wilden, in een dikke Amerikaanse bak, naar thuis, je dorp niet uit, niet zonder toestemming en reden op straat komen, niet eens voor een wandelingetje.

Inmiddels zijn we dik een jaar verder en de laatste zeven maanden mochten we weer niet uit de deelstaat Murcia, zelfs wekenlang niet uit onze eigen gemeente, maar langzamerhand komt er licht aan het eind van de tunnel. Terwijl ik dit schrijf, is het 33 graden met een heerlijk fris briesje, ik verwacht deze week mijn eerste vaccinatie, die van Albert zit er al in en dus … gaan we waarschijnlijk de week erna weer ´on the road´. Het zal met toch tijd worden dat we die nieuwe Benz eens wat van Spanje gaan laten zien!

Nederland staat op de planning voor juli, als we beiden de twee prikken hebben gehad, maar eerst gaan we een weekje naar Extramedura. Daar zijn de Covid-cijfers laag, net als in onze eigen regio en is het nu nog te doen. De zomers zijn er extreem heet, het voorjaar prachtig.

En ja, we gaan bloggen. Natuurlijk! Degenen die ons al lang kennen, weten dat er reisverslagen zijn van Amerika (10 keer!), Australië, Scandinavië en diverse trips in Europa. We gaan gewoon door! Mocht je een van de oude verslagen graag nog willen lezen om inspiratie op te doen of gewoon foto´s te kijken of te genieten, laat het me gerust weten. Alles is er nog, alleen wat minder zichtbaar voor de buitenwereld.

3 reacties op “Bijna weer on tour”

 1. En ik kijk ook weer uit naar jullie reisverslagen, ben nu al benieuwd wat jullie avonturen in de Extramedura .
  groetjes, Ineke

 2. corine+oosterwijk

  Wat fijn dat jullie binnenkort weer naar Nederland kunnen, en de kinderen en kleinkinderen kunnen knuffelen.
  Safe trip alvast.

  Groeten,
  Corine Oosterwijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.