Museo del vino

Afgelopen week hadden we bezoek van mijn neef Mari, zijn vrouw Ans en hun vrienden Wil en Regina. We waren al twee keer met elkaar gaan eten, op hun vakantieadres aan de kust hier en een keer bij ons in de buurt en de klik was er met allemaal.

Het was zo gezellig dat ze deze week twee dagen hier logeerden en we echt samen op stap konden. De eerste dag was het vooral de omgeving bekijken en lekker pinchos eten in Santa Pola. De tweede dag gingen we naar het Museo del Vino in Jumilla en sloten we af bij El Racó de Pere y Pepa in Pinoso.

Inmiddels zijn ze allemaal weer onderweg naar Nederland en kijken wij tevreden terug op hele gezellige dagen!

Para los hispanohablantes:

Esta semana pasabamos algunos días con familia y amigos de Holanda. Con ellos fuimos al museo del vino en Jumilla (MU). Os dejo algunas fotos para enseñaros el museo y la degustación allí. Tambien os recomiendo el restauranta El Racó de Pere y Pepa in Pinoso si os gustaría completar el día con una buena comida (los enlaces por arriba en el texto en Holandés).

3 reacties op “Museo del vino”

  1. Wat leuk om te zien Monique, prachtige foto’s, leuke dagen gehad met zijn zessen en dat jullie zo gastvrij zijn wisten wij natuurlijk al😍😃👍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.