Aan de muur


Kan je ook een tekening van mijn huis maken? Of mijn hond, een bloem? Kan je die dan ook printen?

Jawel, dat kan, maar logistiek gezien is dat niet makkelijk vanuit Spanje. Totdat ik API Print vond! Ik teken, zet mijn werk online en jij kan het bestellen en bij hen op materiaal naar eigen keuze laten printen. Compleet mét ophangsysteem (of niet), in Nederland gemaakt en bij jou thuis bezorgd. Ik krijg via hen een vergoeding voor het ontwerp. Alle partijen blij!

Kies gerust ook een werk wat hier al geplaatst is. Van een tegeltje tot een werk op aluminium of textieldoek, kies maar.. Wil je exclusief een print voor jou getekend, laat het me dan weten, dan plaats ik die alleen voor jou, zodat je ook een uniek werk aan de muur hebt.

Alles natuurlijk gesigneerd door MoTekent! Heb je nu nog ergens een tekening van me bewaard of gezien die je graag wilt hebben, laat het me dan weten, want ook eerder werk kan natuurlijk alsnog geprint worden.

Wil je een art print op luxe papier om zelf in te lijsten of met lijst te kopen, vraag me dan ook eens naar de mogelijkheid om een print te bestellen bij Gallery Color. Een demo-doosje met hun materialen heb ik in huis.

Kijk gerust nog eens in het portfolio hier op de site.

Maak hier je keuze:

Meer info over de materiaalsoorten (bevestigingsmaterialen mee te bestellen naar wens):