Stil op Mo schildert

Je gaat als een speer aan de slag met een nieuwe hobby, verkoopt nog weleens wat van je werk ook en dan mag het zelfs in een leuke winkel hangen? Een website maken is een fluitje van een cent, dus hop, laten we dat ook maar doen. De site wordt meteen leuk bezocht door vrienden en bekenden en misschien zelfs wel wat meer. En dan wordt het stil ….

Ik heb inderdaad bijna niets meer geschilderd de laatste maanden, er staat alleen nog een leuk kersttafereel op de ezel in Made. Dat is een binnenkomer straks in april. Geloof me, het is geen vrije keuze en mijn vingers jeuken vaak om weer aan de slag te gaan. Maar mijn arm denkt daar al een hele tijd anders over.

Ergens begin oktober heb ik een hele lelijke val gemaakt, zo simpel, maar wel vervelend. Gewoon gezwikt op een laag stoeprandje en mezelf opgevangen met mijn rechterarm. Er liepen een paar Spaanse mannen achter ons en die riepen meteen dat er een ambulance moest komen. Nou vond ik dat zwaar overdreven en gelukkig wist Albert me snel overeind te hijsen. Op de tanden bijten, niet zeuren en gewoon doorgaan. Op dat moment had ik echt geen idee dat het niet zo makkelijk was als het op dat moment leek, want ik hoor me nog zeggen dat ik eigenlijk nergens last van had.

Nou … een paar weken later heb ik dus een aantal enorme spitaanvallen gehad die achteraf terug te voeren zijn op het nare gevoel dat ik sinds die val al in mijn rug had. Ik ben er echt tien dagen volledig mee uit de running geweest, maar gelukkig bleef het daar bij. Wat me wel heel erg veel pijn heeft gedaan, is mijn rechterbovenarm. Op een plek waar geen gewrichten of botten zitten, zat wel een hele akelige pijnlijke plek die ik vooral ´s nachts voelde of als ik mijn arm optilde.

Pas de laatste week durf ik te zeggen dat het stukken beter gaat en dat ik zonder pijnstillers kan slapen én gewoon weer mijn haar kan kammen. Dat geeft de burger moed! Met nog minder dan twee weken te gaan voor onze vakantie naar Florida, heb ik besloten de penselen en verf maar even met rust te laten en die arm echt goed te laten herstellen. Maar vanaf half maart hoop ik weer mooie nieuwe werken te laten zien hier!

Als je het leuk vindt om ons te volgen tijdens onze reis kan je je aanmelden bij Tijmes Florida 2020.

Liefs,

Mo