Werk aan de muur


Kan je ook een tekening van mijn huis maken? Kan je die dan ook printen? Of zo´n leuke abstracte tekening op canvas, een prent op dibond of zelfs iets op hout?

Jawel, dat kan, maar logistiek gezien is dat niet makkelijk vanuit Spanje. Totdat ik Print API vond!

Ik teken, zet mijn werk online en jij kan het bestellen en bij PrintAPI op materiaal naar eigen keuze laten printen. Compleet mét ophangsysteem (of niet), in Nederland gemaakt en bij jou thuis bezorgd. Ik krijg via hen een vergoeding voor het ontwerp. Alle partijen blij! Vind je dat lastig? Vraag dan of ik het voor je wil doen, ik stuur je dan een betalingsverzoek voor de kosten.

Kies gerust ook een werk wat hier al geplaatst is. Van een tegeltje tot een werk op aluminium of textieldoek, wat jij wil.

Wil je exclusief een print voor jou getekend, laat het me dan weten, dan plaats ik die alleen voor jou, zodat je ook een uniek werk aan de muur hebt. Voor prints op luxe fine art printing papier (om in te lijsten), gebruik ik graag in overleg met jou een andere service.

Alles natuurlijk gesigneerd door MoTekent! Heb je nu nog ergens een tekening van me bewaard of gezien die je graag wilt hebben, laat het me dan weten, want ook eerder werk kan natuurlijk alsnog geprint worden.

Meer weten en een print kiezen? Klik hier!

Kijk ook eens bij de wenskaarten!

Kijk gerust nog eens in het portfolio hier op de site.