Websites

Al jaren maakt Monique diverse websites, altijd in WordPress, zowel voor onze eigen vakanties en belevenissen, als voor vrienden en kennissen die daarmee zakelijk geholpen zijn. Een professionele website laten bouwen en onderhouden kost veel geld en natuurlijk begrijpen we als geen ander dat er ook enorm veel tijd in gaat zitten. Geen kwaad woord dus daarover.

Maar soms wil je iemand gewoon op weg helpen, een basis wegzetten, waarmee de gebruiker zelf verder kan en hier en daar nog een oogje in het zeil houden. Vooral in de lockdown-periodes door COVID-19 was het voor een aantal bedrijven dé tijd om even opnieuw de puntjes op de -i- te zetten en de site te vernieuwen of zelfs voor het eerst te laten maken. En voor Monique een fijne afleiding en leuke hobby. Meestal komen we een leuke vergoeding overeen, waarbij beide partijen zich prima voelen.

Monique werkt onder de naam MoDiseñoEspaña. Ook de logo´s hieronder (behalve van Los Zuecos) zijn door haar gemaakt.

Een aantal voorbeelden van het laatste jaar:

Casa de cinco Hermanos

De Bed & Breakfast van Wil & Berto in het prachtige buitengebied van Jumilla, Spanje. Hun doelgroep: mensen die graag naturistisch vakantie vieren.

Los Zuecos

In ons eigen dorp Macisvenda hebben Ronald en Anita een Bed & Breakfast met twee kamers en een appartement. Rustig gelegen in de natuur. Luxe en gastvrijheid! Voor iedereen die eens wil ervaren hoe het is om dicht bij ons te wonen 🙂

De Langstraat

Oud-klasgenootje Marianne en haar man hebben een mooie verbouwde boerderij in het Brabantse Raamsdonk. Zij hebben daar een hele mooie kamer ingericht als Bed & Breakfast.