Weer op huis aan

Wat een genot om tot half negen buiten te kunnen zitten in november. Het was echt heerlijk! Na wederom een lekkere maaltijd van tonijn en hamkroketjes vooraf en voor mij een Presa Iberica (echt een keer proberen als je in Spanje bent) en voor Albert een biefstukje en vanille-ijs toe, duiken we nog een keer het enorme bed in. Uitgerust en opgefrist aan het ontbijt en op weg.

We kiezen voor de route via de 340a, midden door de stad Almería waar we de veerboot zien liggen die naar Marokko vaart. Santiago, de partner van ons vriendinnetje Veronica, maakt de overtocht bijna elke week, omdat hij als militair gelegerd is in Melilla, een van de Spaanse stukjes in Afrika. Wij rijden dwars door de woestijn van Tabernas, de enige officiële woestijn in Europa, al komen de badlands in onze eigen gemeente wel heel dichtbij. We hebben geen zin om een hoop geld neer te leggen voor de oude filmsets die we voorbij rijden. Daar hebben we in Amerika al genoeg van gezien. Het is echt wel een mooi stuk natuur hoor!

Maar als het paard eenmaal de stal ruikt, dan wil het ook naar huis. We drinken nog wat onderweg en zien het stukje tortilla voor Albert en mijn donut maar meteen als lunch. Het is in totaal een rit van zo’n 4 uurtjes, waarin we onderweg boodschappen doen bij onze vertrouwde Aldi in La Alcayna. Ondertussen krijg ik berichten dat een paar van de bestelde pakketjes van Amazon besteld zijn en bij thuiskomst zien we inderdaad een paar kartonnen enveloppen in de tuin liggen. Tjonge, zoveel verpakkingsmateriaal voor een paar potjes nagellak. Ik bestel ze express samen met grotere dingen, maar het wordt altijd apart verzonden. Eigenlijk is het een b*tbedrijf, maar sommige dingen zijn hier elders amper te krijgen.

Net na twee uur zijn we thuis, ruimen we snel de boodschappen op en de rest komt morgen wel, want het is bewolkt en er komt regen aan. Niet wassen dus, maar lekker de open haard aan voor een lekker avondje kwalificatie kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.