Wenskaarten

Wil je één kaart bestellen? Of liever een setje van 8 of 9 kaarten, zodat je altijd een kaartje op voorraad hebt? Bestel ze online en laat ze bij jou thuis bezorgen. Je bestelt en betaalt in de veilige omgeving van PrintAPI. Je krijgt je kaarten met envelop (behalve de enkele kaarten) aangeleverd in een stevige witte enveloppe. Je kan ook verschillende kaarten in één bestelling laten leveren, de verzendkosten zullen daarmee per kaart goedkoper worden. PrintAPI betaalt mij een vergoeding per kaart

Ontwerp je liever zelf je kaart of cadeautje? Neem eens een kijkje bij de kaarten en cadeautjes in de Instant Designer Tool! Van inpakpapier tot puzzels en nog veel meer! Je bent er met één klik op de knop hieronder! Wil je dan toch één van mijn Procreate-creaties gebruiken, stuur me dan een berichtje via het contactformulier of WhatsApp en ik stuur je de gewenste foto toe.

Let wel: PrintAPI stuurt je bestelling, ongeacht het aantal kaarten in een stevige verpakking met daarin kaarten met verzendenveloppen of je cadeautje. Natuurijk kan je bij een cadeau ook een leuke kaart toe laten voegen.

Tip: kijk ook eens naar de wenskaarten in mijn RedBubble Shop. Soms zijn die voordeliger dan bij PrintAPI. Vergelijken loont de moeite.

Wil je iemand rechtstreeks een kaart sturen, dan is het handiger om gebruik te maken van een van de bekende services zoals Kaartje2Go, Hallmark of Greetz. Natuurlijk kan je dan een van mijn prints gebruiken, tegen een kleine vergoeding stuur ik je dan alsnog het bestand daarvoor.


14 x 14 cm – dubbel